Deze pagina opnieuw ladenMNL Nieuws Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 1 januari 2006 om 21:34 uur.clock
Vanuit hier kun je naar verschillende nieuwspagina's op het net gaan. Deze pagina is onderverdeeld in 3 delen. Het bovenste gedeelte bevat links naar Nederlandse en internationale nieuwssites.
Het tweede gedeelte bevat dossiers. Hierin staan nieuws onderwerpen die van groter belang zijn of gewoonweg meer uitgewerkt zijn.
Het derde gedeelte bevat korte nieuws onderwerpen die ik belangrijk vind om hier apart op Maenen.nl te vermelden. De inhoud van deze nieuws pagina is zeer divers. Van belangrijk internationaal nieuws tot regionaal (Limburgs) nieuws.
Actueel
   Telegraaf - Snelnieuws
   Fokzine
   NU.nl
Landelijk
   De Telegraaf
   Algemeen Dagblad
   De Volkskrant
Regionaal
   Dagblad De Limburger
   Limburgs Dagblad
   L1

SixFlags Holland - Introductie nieuws en beschrijving van de nieuwste achtbaan "Goliath"
Informatie over de nieuwste achtbaan in pretpark SixFlags Holland (tegenwoordig Walibi World). Op 29 maart 2002 is de GOLIATH open gegaan voor het publiek. Een 46 meter hoge achtbaan die je de stuipen op het lijf jaagt!

De terroristische aanslag in de Verenigde Staten op 11 september 2001
Beschrijving en links naar de gebeurtenissen op deze afschuwelijke dag. De wereld werd geschokt door een terroristische aanval op het het World Trade Centrum in New York en het Pentagon in Washington D.C.

Treinongeluk Bunde 3 juli 2001
Een beschrijving van het ongeluk met een Intercity bij Bunde. Er waren geen slachtoffers. Het nieuws van die dag is nog terug te lezen. Plus een tiental foto's die ik zelf genomen heb van de ravage.
Valid XHTML 1.0!
Klik hier om terug te gaan naar het begin van deze pagina © 2001-2006 - Maenen.nl Maenen.nl logo